Produktoversikt

Vi lagerfører et omfattende og komplett program artikler for gravutsmykning

Skrifter

Bronse skrifter består av løse bokstaver og tall som monteres nøyaktig og omhyggelig på gravminnet. Alle de viste typene finnes normalt tilgjengelig på vårt lager for omgående levering i ulike overflatebehandlinger og størrelser.

Fagforhandleren kan gi nærmere opplysninger om tilgjengelige utførelser og størrelser, samt om andre skrifttyper og overflater som kan leveres på bestilling.

Rustica

Corsivo

Mirage

Personal

mer

Minneplater

Bronseplater med støpt tekst leveres i en rekke utførelser. Platene kan leveres med i ønsket form og med en rekke skrittyper. Det leveres plater med og uten kant, slepen eller uslepen front, og med eget motiv eller design. Hver plate fremstilles individuelt, og er alltid bestillingsvare.

Kors

Korset er det enkleste ornamentet vi kjenner, og er funnet som dekor på steiner helt fra den nordiske steinalderen. I de kristne tro skal den minne om Jesus og hans lidelse på korset, og alene eller sammen med aks og blomsterranker er det et av de mest brukte ornamentene.

A- og C-kors Bestillingsvare

B-kors 300 x 100 mm

B-kors 120 x 100 mm

B-kors 100 x 57 mm

B-kors 80 x 45 mm

mer

Dekorasjoner

En velvalgt dekorasjon er med på å sette et personlig preg på gravminnet. Foruten en rekke vakre rosemotiv er aks, fugler, og nautiske motiv mye brukt.

Dekorasjon anker 130 x 95 mm

Dekorasjon tro-håp-kjærlighet 140 x 130

Dekorasjon tro-håp-kjærlighet 90 x 98 mm

Dekorasjon hjerte 70 x 75 mm

mer

Fugler

Våre fugler er frittstående figurer som vanligvis monteres i bedet, på sokkelen eller på toppen av gravminnet. Duen som symbol på fred er vel kjent, og i tillegg brukes ofte spurver og lerker i forbindelse med gravminner.

Fugl 76x49mm bronse

Fugl 78x40mm bronse

Fugl 75x50mm bronse

Fugl 76x47mm bronse. Vist i alufarge

mer

Lykter og vaser

Lykter i forbindelse med gravminner blir mer og mer vanlig, og plasseres enten på steinen eller på bakken. Det finnes vaser i samme stil som lyktene, også diss for bedet eller steinen. Med vårt hurtigfestesystem kan lykten enkelt avmonteres, og eventuelt byttes med vase i den lyse årstiden. For bakkemonterte lykter og vaser leverer vi spyd som forenkler plassering i bedet.

Det er lokale variasjoner om hva kirkegårdsmyndighetene foreskriver, be fagforhandleren om veiledning !

Vase rustfri høyde 160mm

Lykt rustfri høyde 160mm

Lykt høyde 180 mm på steinen, serie Telemark

Lykt høyde 210 mm på steinen, serie Telemark

mer

Porselensbilder

Vi leverer førsteklasses porselensbilder for å feste på gravminnets forside. Våre bilder produseres i Italia i en moderne fargeprosess, og overføres til ekte porselen som deretter glasseres på tradisjonelt vis. Fargegjengivelsen og holdbarheten er svært god, og produktet må ikke forveksles med rimelige utførelser i kunststoff. Bildene leveres i en rekke fasonger, størrelser og utførelser, og endring og retusjering av originalen er mulig.